Solrikt og godt på Solbergåsen

Olsenbygg utvikler topp moderne eneboliger på store solrike tomter på populære Solbergåsen – et flunkende nytt boligfelt tre kilometer nordvest for Grimstad sentrum.

Det er godt å bo på Solbergåsen. Det naturnære boligområdet ligger like ved idylliske Roresanden, som med sin fantastiske strand er et yndet utfartsmål for store og små i de varme månedene. Om vinteren er skituren kort til lysløypa på Dømmesmoen. Gang- og sykkelstier tar deg hele veien frem til skole, idrettsplass, butikker og til Grimstad sentrum.

På Solbergåsen bygger Olsenbygg svært arealeffektive hus med god plass, og full takhøyde i begge etasjer. Boligen på illustrasjonen nedenfor er 172 m2 og har et tidløst og herskapelig utseende, tre soverom med mulighet for fire, stor stue, romslig kjøkken og bad i begge etasjer. Arkitekten har lagt stor vekt på å skape et harmonisk fasadeuttrykk med god balanse og klassisk vindusplassering. Den midtsentrerte balkongen og et overbygget inngangsparti er med på å gi huset mer stil.

Olsenbygg kan også levere andre boligtyper på tomtene. Kontakt oss for informasjon eller se www.mesterhus.no for oversikt.

  • Prosjektert enebolig med 3 soverom, 2 bad, stor stue og romslig bad. Se Finnannonse.

Våre leverandører